Различни подразделения на МВР са действали в услуга на Георги Семерджиев,

...
Различни подразделения на МВР са действали в услуга на Георги Семерджиев,
Коментари Харесай

МВР допуснало фрапантни грешки в услуга на Георги Семерджиев - 112

Различни подразделения на Министерство на вътрешните работи са работили в услуга на Георги Семерджиев, заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, който разяснява пред Българска национална телевизия резултатите от инспекцията имало ли е полицейски чадър над Семерджиев.

Бившият футболист опустоши с доста висока скорост и уби на място две дами на 21 и 26 година на столичния бул. " Черни връх ", шофирайки под въздействието на опиати и с доста висока скорост. Колата минава на алено и блъска такси. Автомобилът на Семерджиев е с подправени номера, той - без шофьорска брошура.

От отчета на инспектората излиза наяве, че разнообразни подразделения са работили по друг метод - някои са спазвали прецизно отговорностите си, до момента в който други в избрани моменти са подхождали по метод, по който нито законът планува, нито плануват разпоредбите в Министерство на вътрешните работи във връзка с Георги Семерджиев. Не може да се приказва за цялостна съгласуваност. Може да се приказва за обособени случаи, в които обособени звена в системата са работили в услуга на Семерджиев, уточни министърът в студиото на Българска национална телевизия.

" Има някои неща, които са фрапантни, като това, че той е бил арестуван и пуснат да избяга след задържането, което е неуместно. Имало е задоволително полицейски сили и има ясно написан протокол по какъв начин се работи в такива случаи, с цел да се обезвреди и обезпечи лицето, откакто е арестувано. След като е бил арестуван, той е бил позволен сама да отиде до автомобила си под предлог да се освободи от накитите, които има и да се върне при служителите на реда, което е неуместно - това е един от случаите преди злополуката ", съобщи Иван Демерджиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР